AsayişManşetVideo Galeri

Bodrum’da Gece Gündüz Kaza

 

Bodrum’da meydana gelen iki ayrı kazada 3 kişi yaralandı.

İl kaza önceki akşam saatlerinde Konacık Atatürk Bulvarı’nda yaşandı. Ortakent’ten ilçe merkezi istikametine doğru giden bir kamyon, Yeni Hastane Kavşağı ile Bitez Kavşağı arasında yola aniden çıkan yaban domuzuna çarptı.

Çarpmanın ardından kamyon yolun sağ tarafına yanaşıp durdu. O esnada aynı istikamete giden başka bir kamyon da kaza mahallinde durmak zorunda kaldı. Kamyonların arkasından gelen motosiklet ise duramayıp ikinci kamyona arkadan çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle savrulan motosikletten düşen sürücü S.T. ile yolcu F.Ç. yaralandı. Yaralılar kaza mahalline gelen ambulanslar ile hastaneye kaldırılırken hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kamyonun çarptığı domuz ise olay yerinde parçalanarak can verdi. Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, domuzu yoldan kaldırıp yolda temizlik çalışması yaptı.

Bugün öğlen saatlerinde yine Konacık Atatürk Bulvarı’nda bir işletme önüne cipini park eden sürücü, bölgeden ayrıldı. El freni çekilmeyen cip, bir süre sonra geri geri hareket ederek karayoluna girdi.

O sırada karayolunda Turgutreis istikametine giden hurda yüklü kamyonet cipe çarptı. Cip kaldırıma savrulurken kamyonetin kasasındaki hurda malzemeler yola saçıldı. Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü, 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesi bulunmuyor.

Kaza sonrası polis ve zabıta ekipleri yolda dubalarla güvenlik önlemi aldı. Yola dökülen hurdalar, Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yoldan kaldırıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu