AsayişÇevreManşet

Bodrum’da 3 Farklı Noktada Yangın

 

Bodrum’da önceki gün üç farklı noktada çıkan yangınlar büyümeden söndürüldü.

İlk olarak Bağla Mevkii Mandıra Tepesinde otluk alanda çıkan yangın rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüdü. Bölgeye sevk edilen çok sayıda söndürme ekibi ve helikopterin zamanında müdahalesi ile yangın söndürüldü.

Bağla yangınında soğutma çalışmaları sürerken Kızılağaç Mahallesi’nde ormanlık alanda yangın başladı. Büyüme eğilimi gösteren yangına ilk müdahaleyi mahalle sakinleri yaptı. Ardından itfaiye ve orman ekipleri müdahale etti.

Yangına helikopterle havadan müdahale edildi. Yangın, ormanlık alana sıçramadan söndürüldü. Yangında tarım arazileri ile arazi kenarlarındaki ağaçlar zarar gördü.

Ekipler buradaki müdahalelerini sürdürürken Ortakent Üniversite Caddesi yanındaki patika yolda park halindeki motosiklette yangın başladı. Alev topuna dönen motosikletteki alevler, önce yanındaki kuru otlara ardından da yol üzerindeki makilik alana sıçradı.  Ekiplerin müdahalesi sonrası buradaki yangında büyümeden söndürüldü.

Bodrum Belediyesi ekiplerinin de destek verdiği yangınlara karşı teyakkuz hali devam ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu