AsayişManşet

40 Bin Araç Denetlendi

 

Kurban Bayramı Trafik Tedbirleri kapsamında; Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri tarafından 14-22 Haziran 2024 tarihleri arasında (552) trafik personeli (24) saat esasına göre görev yapmış, tatil süresince (42) özel denetimin yanı sıra terminallerde otobüs, helikopterle şerit ihlali, izmarit, trafik yoğunluğu, drone marifetiyle de motosiklet denetimi, radar cihazı ile hız denetimi, yolcu olarak araçlara bindirilen sivil trafik görevlilerince de ilçelere yolcu taşımacılığı yapan toplu taşıma araçlarının denetimi, kent güvenlik yönetim sistemi üzerinden yaya geçidi, kırmızı ışık ihlali, cep telefonu, emniyet kemeri ihlallerine yönelik denetimler ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirilmiştir.
14-22 Haziran 2024 tarihleri arasında (39.759) araç ve sürücü denetlenmiş, (10.520) araç sürücüsüne (22.943.961) TL para cezası uygulanmış, (161) sürücü belgesine el konulmuş ve (203) araç trafikten men edilmiştir.
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri tarafından vatandaşlarımızın dönüş yolunda güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için denetimlerimiz aralıksız devam etmektedir.
Kamuoyuna

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu