AsayişManşet

İşletmeyi Soyan Turist Yakalandı

 

Bodrum Akyarlar Mahallesinde faaliyet gösteren bir işletmenin yöneticisi olan P.A. isimli şahıs 21 Haziran 2024 günü Akyarlar J.Krk.K.lığına müracaat ederek “işletmenin kasa bölümünde bulunan ve işletme yöneticisine ait çanta ve çanta içerisinde bulunan 7000 TL, 10 Pound, Nüfus cüzdanı, banka kartları ve kredi kartlarının işletmeye müşteri olarak gelen  erkek bir şahıs tarafından çalındığını” beyan ederek şikayetçi oldu.

Olayla ilgili olarak Bodrum İlçe J.K.lığı JASAT timleri (Jandarma Suç Araştırma Timleri) tarafından araştırma başlatılmış, işletmede ve çevrede bulunan güvenlik kameraları incelenerek şahıs takibe alınmış, Şüpheli 18 Temmuz 2024 günü saat:15.00 sıralarında Kumbahçe mahallesinde JASAT ekiplerince yakalandı.

Şüpheli M.S isimli şahsın Cezayir asıllı Fransız vatandaşı olduğu ve ülkeye turizm amaçlı Cezayir’den geldiği tespit edilmiş, 19 Temmuz 2024 günü adli makamlara sevk edilen şüpheli M.S. tutuklanarak Bodrum S Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu