AsayişGündemManşetVideo Galeri

12 İnsan Taciri Tutuklandı

 

Muğla ilinde göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti olaylarının engellenmesi ve düzensiz göç hareketlerinin kontrol altına alınması maksadıyla 29 Temmuz 2024 tarihinde Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından Bodrum, Marmaris ve Datça ilçelerinde göçmen kaçakçılığı yapan organizatörlere yönelik icra edilen operasyonlarda (14) şüpheli/organizatör yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş, (12)’si tutuklanmış, (2) şüpheli/organizatör adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Göçmen Kaçakçılığı olaylarında kullanılan (3) minibüs, (2) kamyonet, (1) otomobil ve (1) motosiklet olmak üzere (7) araç ele geçirilmiş, olaylarda kullanılan ve yakalanan araçlara (99.047) TL para cezası uygulandı.

Muğla ilinde toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti olaylarının engellenmesi ve düzensiz göç hareketlerinin kontrol altına alınması maksadıyla çalışmalara kararlılıkla devam edileceği bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu