EkonomiGündemManşet

Belediyeden Stratejik Plan ve Geleceğe Bakış Çalıştayı

 

Bodrum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü organizasyonu ile belediye meclis üyeleri, birim müdürlükleri, sivil toplum kuruluşları, odalar, muhtarlar ve kamu kurum ve kuruluşların katılacağı bir çalıştay düzenliyor.

Bodrum Belediyesinin “Geleceğe Bakış Vizyondan Eyleme” başlığıyla 2025 ile 2029 dönemlerine ait stratejik plan oluşturma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda ortak akıl, katılımcılık ve şeffaflık prensipleri çerçevesinde Bodrum Belediyesi tüm iç ve dış paydaşlarla konuyu ele almaya başlıyor.

Üç bölüm halinde düzenlenecek olan Stratejik Plan ve Geleceğe Bakış Çalıştayı’nın ilki belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinin katılımıyla yapılacak olup ikincisi muhtarlar, site yöneticileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşecek. Üçüncü bölümde ise Bodrum’da faaliyet gösteren tüm kamu kurum ve kuruluşları, kent konseyi, sivil toplum kuruluşları, odalar ve dernekler yer alacak.

Çalıştayda stratejik planın öneminin anlatılmasının yanında kentin mevcut durumunun analizi yapılarak 5 yıllık yeni vizyon ve misyon tanımlarına uygun yatırım planları oluşturulacak. Bu yatırım planlarının takibi için hedefler, amaçlar, göstergeler tanımlanacak ve performans göstergeleri ile belediyenin hedefler gerçekleştirme ölçütleri takip edilecek.

Çalıştay Programı

Birinci çalıştay 6 Ağustos Salı günü saat 10.00 ile 12.30 saatleri arası,

İkinci çalıştay 6 Ağustos Salı günü saat 13.00 ile 15.30 saatleri

Üçüncü çalıştay ise 7 Ağustos Çarşamba günü saat 13.00 ile 15.30 saatleri arası Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu