Kültür SanatManşet

Bodrum Sanat Fuarı Kapılarını Açıyor

 

DEMOS Fuarcılık A.Ş. tarafından 21-25 Ağustos tarihleri i arasında Bodrum Herodot Kültür Merkezi’nde düzenlenecek  Bodrum Art Fair sanatseverlere kapılarını açacak.

INONE Hotel & Iconic Beach  ev sahipliğin de Vıp açılışının yapılacağı ı davete iş, sanat, cemiyet ve medya dünyasının ünlü simaları katılacak.

Özel davetin özel konukları arasında değerli sanatçımız Ali Atmaca ya Yaşam Boyu Başarı Ödülü  takdim edilecek.

Son 5 yıldır DEMOS Fuarcılık tarafından İstanbul, Bodrum ve İzmir’de gerçekleştirilen sanat fuarlarının 21-25 Ağustosda  önemli sanat ayağı Bodrum’da yapılıyor.

Bodrum Herodot Kültür Merkezi’nde sergilenecek eserler 40 galeri, uluslararası 500 sanatçı, 3500’ü aşkın sanat eserleri izleyici ile buluşacak.

Sebahattin Aslan ve Hüseyin Aslan’ın  kurucusu olduğu Demos Fuarcılık A.Ş., dünyanın her yerinden üyelere ve katılımcılara Bodrum Art Fair 2024’e dahil olma, görülme ve keşfedilme olanağı, erişimi sağlıyor.

Fuar kapsamında, Ali Şengün Arşivinden Eski Bodrum Fotoğrafları sergisi de sanatseverler ile buluşacak.

Sürdürebilir sanat, geleceğin mimarında büyük katkısı olan ve kendini ifade etme biçiminin en yalın örneği -sanatın- özel seçkin işlerini Bodrum Art Fair’da görmekteyiz.

DEMOS Türk sanatı ve sanatçılarının yurtdışında da tanıtılması, sanat dünyasının global pazarda da yer edinmesi noktasında çok önemli işlere imza atıyor.

Bodrum Art Fair’ın bu sene ki mottosu “Sanatın Sürdürebilirliği ve Geleceğe Yön Veren Sanat”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu