GündemManşet

Üç Puan Üç Golle Geldi

 

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden Sipay Bodrum Futbol Kulübü evinde ağırladığı Tümosan Konyaspor’u 3-1 mağlup etti. Taraftarının desteğiyle ligdeki ilk 3 puanını alan yeşil-beyazlı ekip maç sonunda galibiyet sevincini taraftarıyla yaşadı. Galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyleyen Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “İnşallah bir daha ceza olmadan, taraftarlarımızdan mahrum olmadan onların desteğiyle bu güzellikleri tekrar yaşayabiliriz” dedi.

Süper Ligin yeni ekiplerinden Sipay Bodrum FK ligin 3’üncü haftasında evinde Konyaspor’u konuk etti. Yeşil-beyazlı ekip tribün cezasının sona ermesiyle taraftarına kavuştu. Yeşil-beyazlı taraftarlar 90 dakika boyunca takımına tezahüratlarla destek verdi. Karşılaşmanın ilk yarısında Sipay Bodrum FK ekip etkili hücum ataklarıyla pozisyonlara girdi. Rakip oyuncu Adil’in ters vuruşuyla Sipay Bodrum FK 1-0 öne geçerken, Puşcaş’ın golüyle yeşil-beyazlı ekip farkı 2’ye taşıdı. İlk yarının uzatma dakikalarında Pedrinho’nun golüyle Konyaspor farkı 1’e indirdi. İlk yarı Sipay Bodrum FK’nın üstünlüğüyle sona erdi. Maçın ikinci yarısında yeşil-beyazlı ekip Kenan Özer’in penaltı golüyle farkı 3-1’e taşıdı. Her iki takımda mücadelenin geri kalan pozisyonlardan yararlanamazken karşılaşma 3-1 Sipay Bodrum FK’nın üstünlüğüyle sona erdi. Bu skorla birlikte yeşil-beyazlı ekip Süper Lig’deki ilk galibiyetini alarak 3 puanla tanıştı. Karşılaşma sonunda oyuncular galibiyet sevincini taraftarıyla yaşadı. Sipay Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk ve beraberindeki yönetim kurulu ile Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci maç sonunda oyuncuları tebrik etti.

İLK GALİBİYET HAYIRLI OLSUN

Zorlu maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduğunu ifade eden Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir,  “Gecikmeli bir ilk üç puan oldu, güzel oldu. Zor bir maçtı rakip bence sezona iyi girdi ilk hafta galip geldi. Daha sonra Galatasaray’a karşı da çok iyi oyun oynamıştı, iyi etüt ettik doğru kapattık, doğru çıkışlar yaptık. Neticesinde zorlu bir maçı 3-1’le kazanmayı bildi oyuncu kardeşlerim, tebrik ediyorum hepsini. Hepimize ilk galibiyet hayırlı olsun ama bitmiyor zorluğumuz yeni başlıyor. Bence lig de bizim için yeni başlıyor diyebilirim. Çünkü zorlu ve sıkıntılı maçlar bekliyor. Sezon başından beri ilk üç haftada bence çok doğru oyun oynadık, sadece Eyüpspor maçının ikinci yarısı hariç, o doğru oyunumuzu geliştirerek üstüne katarak yukarıya doğru çekmeye çalışacağız. Başarılı olursak inşallah sezon başında arzu ettiğimiz keyif veren seyredilmesi hoş bir takım yaratmanın peşindeyiz. Bunun için de uğraşıyoruz, inşallah bunu da başarabiliriz. Ben 3 haftadır hakemlerden memnunum, Eyüp maçında verilmeyen bir penaltımız olmasına rağmen. Dolayısıyla ilk üç haftadaki performansları hakemlerin bence çok iyi, inşallah böyle devam eder. Onlar maçın önüne geçmeden sadece maçı ve futbolu konuşabiliriz. Bugün maçın genelinde bence çok istekli, çok canlı rakibi doğru durdurup iyi çıkışlar yapan ve iyi oynayan, iyi mücadele eden bir takımız vardı, bunları konuşalım. Her hafta böyle olursa çok daha mutlu oluruz. Kendi sahamızda kendi seyircimizle üç senedir inanılmaz bir birliktelik yaşadık. Geçen sene de onlardan mahrum kaldığımız bir iki hafta vardı. Bizim takımımız, bizim taraftarlarımızla güzel. Onlarla beraber çok daha farklı bir şekle eviriliyoruz. İnşallah bir daha bir kapatma olmadan, ceza olmadan ve biz taraftarlarımızdan mahrum olmadan onların desteğiyle bu güzellikleri tekrar yaşayabiliriz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu