ManşetSpor

Sipay Bodrum FK Evinde Mağlup Oldu

 

Sipay Bodrum Futbol Kulübü ligin 5’inci haftasında evinde konuk ettiği RAMS Başakşehir FK’ya 1-0 mağlup oldu. İyi mücadele ettiklerini söyleyen Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Oyuncu kardeşlerim bence yapabilecekleri her şeyi yaptılar ama kazanamadık. Üstüne koya koya devam etmeye çalışacağız”dedi.

Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Sipay Bodrum FK ligin 5’inci haftasında evinde RAMS Başakşehir FK’yı konuk etti. Yeşil-beyazlı ekip taraftarının desteğiyle mücadelenin ilk yarısında etkili oyun ortaya koydu. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere bitti.

Müsabakanın ikinci yarısında her iki takımda da 1 oyuncu kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Yeşil-beyazlı ekip rakibi karşısında etkili oyun ortaya koyarken girdiği pozisyonlardan yararlanamadı. Karşılaşmanın 90’ıncı dakikasında Başakşehir Duarte’nin golüyle 1-0 öne geçti. Mücadelenin 6 dakikalık uzatma periyodunda başka gol olmazken, yeşil-beyazlı ekip sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip maç fazlasıyla haftayı 3 puanla 14’üncü sırada kapattı.

OYUNCU KARDEŞLERİM YAPABİLECEKLERİ HER ŞEYİ YAPTILAR

Buldukları pozisyonlardan yararlanamadıklarını söyleyen Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Ligimizin ofansif anlamda çok güçlü olan, çok güçlü yönleri olan bir takımla oynadık, iyi bir takımla oynadık. Ligi erken açtılar, bizim maçımızla beraber onuncu maçını oynadılar. Kaliteli ayakları olan bir takımla oynadık. Maçın genelinde çok şeyi bence doğru yaptık, iyi de pozisyon bulduk ama değerlendiremedik maalesef. Yine son dakikalarda canımızı yakan bir golle mağlup olduk, bugünkü oyundan memnunum. Oyuncu kardeşlerim bence yapabilecekleri her şeyi yaptılar ama kazanamadık. Maalesef hem kendi adıma hem de takımım adına çok kötü bir başlangıç oldu, beş maç, dört mağlubiyet ilk defa başımıza geliyor. Ama oynanan oyunlar, Göztepe maçı hariç umut verici, hep iyi oyunlar, doğru oyunlar ısrar edeceğiz. Üstüne koya koya devam etmeye çalışacağız. Yeni gelen arkadaşlarımız vardı, iki idmanla maça çıkmak zorunda kalan arkadaşımız vardı. Bir idmanla maça çıkmak zorunda kalan yeni gelen arkadaşlarımız vardı. Onların da birazcık daha takımımızı tanıması takımımızla birlikte olmasıyla beraber önümüzdeki haftalarda daha iyi performans vereceklerini düşünüyorum. Kırmızı kart bizi etkiledi ama çok fazla hakem kararları hakkında konuşmak istemiyorum. Ben sadece oyuna yoğunlaşmak istiyorum oyunumuz bir yere kadar iyi. O bir yeri birazcık daha ileri taşımamız lazım” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu