ManşetSpor

Sipay Bodrum FK evine 3 puanla dönüyor

 

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden Sipay Bodrum Futbol Kulübü, ligin 6’ıncı haftasında deplasmanda karşılaştığı Atakaş Hatayspor’u 1-0 mağlup etti ve ilk deplasman galibiyetini aldı. Maçın ardından oyuncular ve taraftarlar büyük sevinç yaşarken alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyleyen Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bence hak ettiğimiz 3 puanı aldık” dedi.

 

Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Sipay Bodrum FK, ligin 6’ıncı haftasında Mersin Stadyumu’nda Atakaş Hatayspor ile karşılaştı. Mücadeleye hızlı başlayan yeşil-beyazlı ekip 27’inci dakikada Taulant Seferi’nin golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı Sipay Bodrum FK’nın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında yeşil-beyazlı ekip etkili oyununu sürdürürken maç Bodrum ekibininin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Yeşil-beyazlı ekip maç fazlasıyla haftayı 6 puanla 11’inci sırada tamamladı.

 

 

LİGE RENK KATMAK İSTİYORUZ

 

İyi mücadele ettiklerini söyleyen Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Hatay ekibi bu sene takviyeler yaptı. Bu zamana kadar istedikleri sonucu alamamışlardı. Keza biz de aynı şekilde. Benzer iki takımın maçıydı. Bizim özellikle son dakika gol yeme hastalığımız devam etti ve 5 maçlık periyotta bunu iki kere yaşadık. Dolasıyla bu galibiyet bize çok iyi geldi. Oyunun başlangıcı ve ilk yarı tam hesap ettiğimiz şekilde gerçekleşti. Ama ikinci yarı özellikle iki maçı son dakikalarda kaybetmenin getirdiği skoru koruma isteği ve telaşı istemediğimiz halde biraz daha geriye yaslanmamıza sebep oldu. Biraz topu tutup, geçiş oyunlarını daha iyi yapabilseydik ikinci yarı farkı da artırabilirdik. Bizim için önemli olan skordu. Özellikle ilk yarıdaki oyun, ikinci yarıdaki mücadeleden dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Bence hak ettiğimiz 3 puanı aldık. Dolayısıyla yolumuza devam ediyoruz. Sezon başından beri bu lige renk katmak istiyoruz dedik. Parça parça yaptıklarımızla kattığımızı düşünüyorum ama bunu biraz daha bütüne yayıp, toplayabilirsek o zaman bu lige gerçekten renk katarız diye düşünüyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu