HayatKültür SanatManşet

Hayvanseverler Sanatla Bir Araya Geldi

 

Dibeklihan’da gerçekleşen etkinlik, Bodrum Jazz’tan Umut Deniz ve Tahsin Ünüvar’ın caz dinletisiyle başladı. Ardından, sanatçı Erin İlkcan Aslan’ın canlı resim performansı katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Performans sonunda ortaya çıkan eser, açık artırmada sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Sessiz Müzayede’den Rahmi Çöğendez’in profesyonel sunumuyla gerçekleştirilen müzayedede Hanefi Yeter, Mehmet Güreli, Nusret Topuzoğlu, Kamil Fırat ve Bülent Üstün gibi tanınmış sanatçıların eserleri yer aldı. Ayrıca, Rahmi Çöğendez ve eşi, koleksiyonlarındaki Hikmet Çetinkaya’ya ait bir resmi bağışlayarak katılımcılara güzel bir sürpriz yaptı.

Etkinliğe ünlü gazeteci Zeynep Oral’ın da aralarında bulunduğu birçok hayvansever sanat aşığı katıldı. Toplanan bağışların, Başka Bir Hayat Diliyorum Derneği’nin 60 can kapasiteli “Başka Bir Yer” projesine destek olacağı gecede duyuruldu.

Sevgi Arttırma projesi, sokak hayvanlarıyla çalışan dernek ve kuruluşlara destek vermek amacıyla yeni etkinlikler düzenlemeye devam edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu