☁️16°Parçalı bulutlu 📈BIST 11.165,44▲+0,13%
SON DAKİKA 📡 Bodrum Ajansı
29 Ekim 2026
Antheaven
Kaseron Yeni
📅 Etkinlik
••••••••••••••••••••••••
Spor

DRAGONLAR 3.AYAĞI TAMAMLADI

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından Milta Bodrum Marina işbirliği ile düzenlenen Dragon İlkbahar Serisinin III. Ayak yarışları 17-18 Mart tarihlerinde gerçekleştirildi. Serinin II. Ayak yarışlar

DRAGONLAR 3.AYAĞI TAMAMLADI

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından Milta Bodrum Marina işbirliği ile düzenlenen Dragon İlkbahar Serisinin III. Ayak yarışları 17-18 Mart tarihlerinde gerçekleştirildi.

Serinin II. Ayak yarışlarında rüzgar engeline takılan Dragoncular için bu ayakta beklenti yüksek idi.  Alınan meteoroloji raporları cumartesi günü için yarış imkanı verirken pazar günü için aynı şeyi söylemek maalesef imkansızdı. 8 Dragonun kaydının alındığı hafta sonunda; Cumartesi günü ardı ardına 3 adet orsa-pupa yarışı yapıldı. Günün bitiminde karaya dönen yarışçılar pazar günü için verilen tahmini rüzgar hızının 40 – 45 knot aralığında olması sebebiyle teknelerini karaya çekme kararı aldılar.

R
✍ Haberi hazırlayan Ragıp
19 Mart 2018

İlgili Haberler

Tümü →
İhbar Et