☁️20°Parçalı bulutlu 📈BIST 10.759,56▼-3,64%
SON DAKİKA
Fevzi Topuz Burdur’a Nakledildi: Tutukluluğuna İtiraz Edildi•MHP BODRUM’DAN FUAR ALANI ÇAĞRISI:•Bodrum FK Başkanı Taner Ankara’dan 2031 Vizyonu: Bodrumspor’un 100. Yılına Doğru Büyük Atılım•Bodrum Belediyesinden Kent Genelinde Yol Çalışmaları•Muğla’da Gündüz Bakımevi Yatırımları Hız Kesmiyor•BODER VE TÜRSAB BODRUM BTK’DAN RYANAIR’E MİLLÎ HAMLE: İLK ADIM ANEX’TEN•Bodrum Belediye Meclisi Kasım Ayında Yoğun Gündemle Toplanacak•Yatağan'ın Son Kore Gazisi Hasan Arıkan, Cumhuriyet Bayramında Hayatını Kaybetti•Uluslararası Gastro Bodrum Fest başladı.•Büyükşehir Hisarönü’nde Meme Kanseri Farkındalığı Oluşturdu•SERBAY ILICAK SPOR VE KÜLTÜR KOMPLEKSİNDE PİLATES DERSLERİ DEVAM EDİYOR•Büyükşehir Personelinden Hayat Veren Bağış•Fevzi Topuz Burdur’a Nakledildi: Tutukluluğuna İtiraz Edildi•MHP BODRUM’DAN FUAR ALANI ÇAĞRISI:•Bodrum FK Başkanı Taner Ankara’dan 2031 Vizyonu: Bodrumspor’un 100. Yılına Doğru Büyük Atılım•Bodrum Belediyesinden Kent Genelinde Yol Çalışmaları•Muğla’da Gündüz Bakımevi Yatırımları Hız Kesmiyor•BODER VE TÜRSAB BODRUM BTK’DAN RYANAIR’E MİLLÎ HAMLE: İLK ADIM ANEX’TEN•Bodrum Belediye Meclisi Kasım Ayında Yoğun Gündemle Toplanacak•Yatağan'ın Son Kore Gazisi Hasan Arıkan, Cumhuriyet Bayramında Hayatını Kaybetti•Uluslararası Gastro Bodrum Fest başladı.•Büyükşehir Hisarönü’nde Meme Kanseri Farkındalığı Oluşturdu•SERBAY ILICAK SPOR VE KÜLTÜR KOMPLEKSİNDE PİLATES DERSLERİ DEVAM EDİYOR•Büyükşehir Personelinden Hayat Veren Bağış•
📡 Bodrum Ajansı
💊 Nöbetçi Eczane
••••••••••••
Eğitim

BODTO TÜRKİYE EKONOMİ ŞURASI’NDA YER ALDI

Her yıl Türkiye Odalar Borsalar Birliği tarafından 365 Oda ve Borsanın katılımıyla gerçekleşen Türkiye Ekonomi Şurası 21 Ocak 2019 Pazartesi günü TOBB İkiz Kulelerde gerçekleşti.  Bodrum Ticaret

BODTO TÜRKİYE EKONOMİ ŞURASI’NDA YER ALDI

Her yıl Türkiye Odalar Borsalar Birliği tarafından 365 Oda ve Borsanın katılımıyla gerçekleşen Türkiye Ekonomi Şurası 21 Ocak 2019 Pazartesi günü TOBB İkiz Kulelerde gerçekleşti. 

Bodrum Ticaret Odası Heyetinin de katıldığı Şuranın ev sahipliğini ve açılış konuşmasını yapan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “El birliğiyle Türkiye'yi yeniden tempolu büyüme sürecine kavuşturacağız." dedi.

Türkiye Ekonomi Şurası; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Oda ve Borsa Başkanları, Meclis Başkanları, OSB Başkanları ile çok sayıda iş insanının katılımıyla TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.  Şura’da iş dünyasının temsilcileri sorun ve çözüm önerilerini birinci ağızdan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakanlar ile paylaşma imkânı buldu.

Bodrum Ticaret Odası’nı temsilen şuraya BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder katıldı.

Her bölgenin ekonomisinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri doğrudan Cumhurbaşkanı ve İlgili Bakanlıklara iletilirken, şura öncesinde tüm Oda ve Borsalar tarafından her bölgenin ekonomik açıdan 5 sorunu ve çözüm önerileri de şura kitabıyla yine Bakanlıklara iletilme fırsatı yakalandı. Toplantı sonunda Sayın Cumhurbaşkanı salondakilerle bire bir görüşerek bölgelerindeki istihdam rakamlarını aldı. BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon da Bodrum’un istihdam sayılarını kendisine iletti.

BODTO Başkanı Kocadon “ Cumhurbaşkanımız ve Bakanlarımız katılımıyla gerçekleşen, bölgelerimizin sorunlarını paylaştığımız bu tür toplantı ve paylaşımlar bizler için oldukça önemli, Bodrum’da işletmelere uygulanabilecek yerele özgü teşvik sistemi, bankacılık ve faiz uygulamaları, KDV uygulamaları, kıyılarımızın korunması gibi konularda taleplerimizi ilettik. Şura sonuçlarının her bölgemize olumlu sonuçlar getirmesini diliyorum.” diyerek şurayı değerlendirdi.

İlgili Haberler

Tümü →
İhbar Et