⛈️19°Gök gürültülü 📈BIST 10.759,56▼-3,64%
SON DAKİKA 📡 Bodrum Ajansı
💊 Nöbetçi Eczane
••••••••••••
Gündem

Mülki Amirler Farkındalık İçin Denetimde

MUĞLA (AA) - Muğla Valisi Orhan Tavlı, Ramazan Bayramı tatili öncesi polis ve jandarma ekipleriyle emniyet kemeri denetimine katıldı. Vali Tavlı, Marmaris Çetibeli Yol Kontrol noktasında sürücülere, "

Mülki Amirler Farkındalık İçin Denetimde
MUĞLA (AA) - Muğla Valisi Orhan Tavlı, Ramazan Bayramı tatili öncesi polis ve jandarma ekipleriyle emniyet kemeri denetimine katıldı.
Vali Tavlı, Marmaris Çetibeli Yol Kontrol noktasında sürücülere, "Bayramınız kemerli olsun" yazılı broşürler dağıttı, direksiyonda oldukları sürece emniyet kemeri başta olmak üzere trafik kurallarına uymaları tavsiyesinde bulundu. Sürücüler ve araçta bulunan yolcularla sohbet eden Tavlı, küçük çocuklara şapka ve kırmızı düdük hediye etti. Tavlı, uygulaması kapsamında Ramazan Bayramı süresince il genelinde denetimlerin kesintisiz olarak devam edeceğini bildirdi. Denetimlerinde, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz ile İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile ile trafik ekipleri yer aldı. -Bodrum Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ile kolluk kuvvetleri, Torba Polis Noktasında "Bayramınız kemerli olsun" uygulamasına katıldı. Bayar, uygulama noktasında durdurulan sürücülere emniyet kemerinin öneminden bahsederek, konuya ilişkin broşür verip bayramlarını kutladı. Uygulamadan sürücülerin de oldukça memnun oldukları gözlendi.  

İlgili Haberler

Tümü →
İhbar Et