🌤️18°Az bulutlu 📈BIST 11.165,44▲+0,13%
SON DAKİKA 📡 Bodrum Ajansı
29 Ekim 2026
Antheaven
Deha ergene 29 ekim
📅 Etkinlik
••••••••••••••••••••••••
Çevre

Vali Tavlı, Yangın Bölgesinde

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Datça ilçesindeki yanan ormanlık alanlarda ve yangında zarar gören evlerde incelemede bulundu. Mesudiye Mahallesi'nin Kocadağ mevkisinde çıkan orman yangınının ardından bölge

Vali Tavlı, Yangın Bölgesinde
Muğla Valisi Orhan Tavlı, Datça ilçesindeki yanan ormanlık alanlarda ve yangında zarar gören evlerde incelemede bulundu.
Mesudiye Mahallesi'nin Kocadağ mevkisinde çıkan orman yangınının ardından bölgede hasar tespit çalışması başlatıldı. Bölgede inceleme yapan Tavlı, yangından zarar gören vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen Tavlı, hasar tespit çalışmalarını da izledi. Vali Tavlı, yaraların en kısa sürede sarılacağını söyledi. Tavlı'ya, Datça Kaymakamı Mesut Çoban eşlik etti. İlçede 13 Temmuz'da çıkan orman yangını bir gün sonra kontrol altına alınmış, karadan ve havadan soğutma çalışmalarına başlanmıştı.
R
✍ Haberi hazırlayan Ragıp
19 Temmuz 2022

İlgili Haberler

Tümü →
İhbar Et