Bodrum FK, Boluspor deplasmanına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor
Trendyol 1. Lig’in 14. haftasında Bodrum Futbol Kulübü, 8 Kasım Pazar günü saat 16.00’da Boluspor’a konuk oluyor.
Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri’nde Teknik Direktör Burhan Eşer yönetiminde hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, milli araya galibiyetle girmeyi hedefliyor.
Mücadeleden 3 puanla ayrılarak ligdeki çıkışını sürdürmek isteyen Bodrum FK, alacağı galibiyetle Play-Off hattına dahil olmayı hedefliyor.
Diğer yandan Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur eşleşmeleri de belli oldu. Bodrum FK, 1-3 Aralık tarihleri arasında oynanacak olan 4. tur müsabakasında kendi sahasında Eskişehirspor’u ağırlayacak. Yeşil-beyazlılar, taraftarının desteğiyle kupada da yoluna emin adımlarla devam etmeyi planlıyor.
HER MAÇ CİDDİ
Geçtiğimiz hafta Ümraniyespor karşısında alınan beraberliği değerlendiren Bodrum FK Teknik Direktörü Burhan Eşer, “Ümraniye, son 4 haftada 10 puan toplayan bu ligin gediklisi bir takım. İyi bir takıma karşı oynayacağımızı da biliyorduk. Gelgitleri olan bir maç oldu. Çok erken dakikada yediğimiz bir golden sonra biraz demoralize olduk, ondan sonra yine toparladık, maça ortak olduk. 3. bölgede biraz sonuçlandırma kısmında, tercih kısmında biraz sıkıntı yaşadık. Oyun üstünlüğüne baktığımızda daha çok bizdeydi. Pozisyon anlamında da daha çok bizdeydi. Rakibimizin geçiş oyunu oynayacağını da biliyorduk. Onun için önlemlerimizi de almıştık. Ama o ikinci golü bulamadık. Galibiyet serisiyle devam etmek istiyorduk ama olmadı. Ama şöyle bir şey var, bu ligde her puan kıymetli, her puan değerli. Çünkü enteresan sonuçların aldığı bir lig. Özellikle bunu hep dile getiriyorum, bu sene gerçekten lig çok zor. Görüyoruz maçlarda alınan skorları, işte favori olan takımların puan kaybettiği. Onun için her maç ciddi, her maç konsantre olmamız gerekiyor. İç sahada galibiyetle serimizi sürdürüp 4'te 4 yapmak istiyorduk ama yapacak bir şey yok. 1 puan bizim açımızdan bence kötü 1 puan ama mağlubiyet olmadığı için de o anlamda biraz sevinçliyiz. Çünkü son 4 maçta 10 puan aldık” dedi.
MİLLİ ARA ÖNCESİ HEDEF PLAY-OFF
Milli araya galibiyetle girmek istediklerini ifade eden Eşer, “Bolu’nun 3 maçını izledim, sezon başındaki Boluspor değil. Şu an çoşkulu, ne oynadığını bilen, fizik anlamında iyi, potansiyelli genç oyunculara sahipler. Son maçlarını kazandılar. Zor bir maç, deplasmanda galibiyet aldılar daha coşkulular. Gerekli analizlerimizi yaptık, onunla ilgili çalışmalarımızı da yapacağız. Zor bir maç bizi bekliyor. Bolu deplasmanı her zaman bu ligde zor olmuştur. Konumuna bakmaksızın, zor bir maç bizi bekliyor. Biz de farkındayız. Milli ara öncesi oynayacağımız son maç, onun için iyi konsantre olup oradan istediğimizi alıp inşallah o play-off hattına kendimizi atmak istiyoruz” diye konuştu.
TAKIMDA SON DURUM
Sakatlıklarla ilgili de son durumu aktaran Eşer, “Fernando ve Kenan Fakılı antrenmanlara başladı. Kontrollü bir şekilde antrenmanlar yapıyor. Bolu maçında aramızda olacak ama süresiyle ilgili bu hafta içi bir durum değerlendirmesine yapacağız ama kadromuzda olacak. Kenan da o da başladı antrenmanlara, o da kontrollü bir şekilde antrenmanlara devam ediyor. Onun dışında Devrim'in ufak sakatlığı devam ediyor, bu hafta aramızda olmayacak. Boran aramızda olmayacak, onun devam ediyor. Furkan son maçta ufak bir sakatlığı var, MR kontrolü oldu, 2-3 hafta aramızda olamayacak çünkü ufak bir kısmi yırtık var onda. Zaten Celal Ahmet'in sakatlık durumu devam ediyor.”


